Nemzetközi szinten is elismerik: hatékonyan működik a magyar kormány patrióta politikája


A Magyarország előtt álló kihívásokra nemzeti érdekek érvényesítésén alapuló kormányzati válaszok születtek az elmúlt 11 évben, amelyek hatékonyságáról és működőképességéről a nemzetközi média egyes képviselői is elismerően szólnak. A polgári kormány – 2010-es megalakulása óta – következetesen képviseli azokat az értékeket, amelyek a családtámogatási rendszer, illetve a közbiztonság és a határvédelem megerősítését, az adócsökkentést, a patrióta gazdaságpolitikát, a politikai korrektség helyett megvalósuló egyenes beszédet, a médiaviszonyok kiegyensúlyozottságát, továbbá a hagyományok tiszteletét szolgálják. A Századvég összegyűjtötte azokat a kormányzati lépéseket, amelyek az ország felemelkedése szempontjából működőképes alternatívát jelentenek a globalista javaslatokkal szemben, és amelyeket most egy milliós nemzetközi közönség is megismert.

Eredményes a kormány patrióta politikája

A második polgári kormány 2010-es hivatalba lépését követően szakított azzal a bukott szocialista-liberális politikával, amely eladósítás és magas adóztatás révén csődközeli helyzetbe sodorta az országot, illetve a magyar emberek és vállalkozások jó részét. Az Orbán-kormány innovatív politikai és gazdaságpolitikai eszközökkel számos területen tette hatékonyabbá a nemzeti érdekek érvényesítését, ami hazánk megerősödését eredményezte. A kormány lefektette azokat a sarokpontokat, amelyek hosszútávon is segítik az ország felemelkedését és fejlődését.

Magyarország egyedülálló családtámogatási rendszert alkalmaz, amely adóalapkedvezményen, ház- és gépjárművásárlási, illetve felújítási támogatáson keresztül is kiemelten támogatja a gyermeket vállaló szülőket.

Emellett az egykulcsos személyi jövedelemadó rendszer ösztönzi a munkavállalást és az igazságosság elve mentén biztosítja az alacsony mértékű adókulcsot. A polgári kormány által megvalósított patrióta gazdaságpolitika kiemelten segíti a hazai gazdasági szereplők versenyképesebbé válását, ami azért fontos, mert a megváltozó gazdasági környezetben kizárólag ebben a szemléletben tarthatóak fent a Magyarország növekedési pályáját célzó intézkedések.

Hazánkban nagyot léptünk a kiegyensúlyozott médiaviszonyok irányába, ami segíti az élénk közéleti vitákat és egy

sokszínű média biztosítja, hogy a közbeszéd ne váljon a valós társadalmi kihívásokat torzító balliberális, globalista politikai korrektség áldozatául,

hanem egyenes és nyílt kommunikációval érje el a nyugati fősodortól eltérő vélemények ütköztetését is a nyilvánosságban.

A polgári kormány kiemelt hangsúlyt fektet a hagyományok tiszteletére, a nemzeti öntudat erősítésére

és a magyar nemzet lelki értelemben vett felemelkedésére is, amelynek jelentősége az életminőség javulásán túl többek között abban mutatkozik meg, hogy a nemzeti identitását büszkén vállaló társadalom hatékonyabb érdekérvényesítésre képes a nemzetközi politikában.

Mindemellett a 2015-ös migrációs hullám során

Magyarország bebizonyította, hogy a jogi és fizikai határzár segítségével képes megvédeni a határait, illetve fenntartani az ország közbiztonságát,

tehát létezik nemzeti érdekek érvényesítésén alapuló biztonságpolitika. A magyar kormány következetesen képviseli azt az álláspontot, miszerint a hatályos jogszabályi keretek által biztosított lehetőségen kívül senki sem léphet Magyarország és az EU, illetve ezen belül a schengeni övezet területére. Ezáltal a döntéshozók határozott üzenetet küldtek a határsértés elkövetését tervező illegális migránsok számára, miszerint Magyarország mindenkivel betartatja a szabályait.

Magyarország érdeke a patrióta politika folytatása

Figyelemre méltó, hogy Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke is hasonló politikai eszközöket alkalmazott kormányzása idején, azonban nem tudta folytatni tervei megvalósítását. Magyarország számára azonban kiemelten fontos, hogy patrióta politikáját folytathassa, máskülönben

a Gyurcsány-szövetség hatalomra lépésével visszatérne a 2010 előtti bukott szocialista politika időszaka, és a globalista elit korlátlan kiszolgálásával megrekedne a nemzeti érdekérvényesítés, ezáltal az ország felemelkedése.

A globalista irányzatok politikai érvényesülését jól példázza, hogy Joe Biden, az Egyesült Államok új elnöke beiktatását követően egyik első lépéseként engedélyezte a kiskorúakon elvégzett nemváltó műtétek végrehajtását, amelyeket korábban Donald Trump tiltott meg. A nyugatról Magyarországra importált társadalmi nemek ideológiája, a 18 év alattiakat érintő nemváltoztató beavatkozások, illetve a kisgyermekeket célzó szexuális propaganda azonban nem találkozik a magyar választók többségének értékrendjével, elvárásaival. Ebből fakadóan

kiemelten fontos, hogy a romboló nyugati ideológiai áramlatoknak ellenállva a kormányzati politika fókuszában továbbra is a magyar társadalom lelki és gazdasági értelemben vett felemelkedése álljon.

Végezetül megállapítható, hogy a polgári kormány által megvalósított – a nemzeti érdekek következetes érvényesítésére fókuszáló – politikai megközelítés hatékony gazdasági növekedést, növekvő házasságkötési és gyermekvállalási kedvet, valamint közel teljes foglalkoztatottságot eredményezett Magyarországon a járvány előtti időszakban. A jelenleg érvényben lévő – és egyes külföldi országok által is méltatott – magyar adó- és családtámogatási rendszer, továbbá a patrióta gazdaság-, identitás- és biztonságpolitika elősegíti azt a folyamatot, amellyel hazánk gyors ütemben visszaállhat a járvány előtti növekedési pályára.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Süti beállítások