Egyre agresszívebb az LMBTQ-propaganda


Gyermekvédelmi népszavazás 2022. A balliberális vezetésű országokban a kormányzat szintjén szóba sem kerül, hogy a gyermekek nevelését elsősorban a szülőkre bízzák.

Azzal, hogy a magyar kormány a lakosság kezébe adja a döntést a jövő generációjának neveléséről, ismételten hitet tett a demokrácia, a népszuverenitás és a családok védelme mellett – mondta lapunk megkeresésére Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

Ifj. Lomnici Zoltán

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány

– Miért van nagy jelentősége a népszavazásnak?

– Hazánkat számos, alaptalan nemzetközi támadás érte, amiért az Országgyűlés elfogadta az azóta hatályba is lépett gyermekvédelmi törvényt, amely elsősorban a Brüsszelből érkező offenzívák visszaverésére a legkézenfekvőbb és a leghatásosabb megoldás, ha a magyar kormány prezentálni tud egy olyan népszavazási eredményt, amely világosan bizonyítja, hogy a magyar emberek meg szeretnék védeni a gyermekeiket, és nemet mondanak az erőszakos LMBTQ-propagandára.

– A baloldal szerint álproblémáról van szó, nincs értelme a referendumnak. Mit gondol erről?

– Ilyen tárgyú referendumra nem láttunk precedenst az európai jogtörténetben, amelyből két dologra következtethetünk. Egyrészt jól látszik, hogy új keletű problémával néznek szembe azok, akik a konzervatív családmodellben hisznek, és elutasítják a gyermekeket célzó szexuális propagandát. Másrészt kiderül, hogy a balliberális vezetésű országokban a kormányzat szintjén szóba sem kerül, hogy a gyermekek nevelését elsősorban a szülőkre bízzák, illetve a testi, a lelki és a szellemi fejlődésüket befolyásoló tényezőkről egyeztessenek a szülőkkel. A népszavazásra bocsátott kérdések a gyermekek védelme köré épülnek.

A gyermekek jogait, valamint a szülők neveléshez fűződő jogát számos nemzeti és nemzetközi jogi dokumentum deklarálja, azonban az egyre agresszívabban terjedő LMBTQ-propaganda hathatósabb gyermekvédelmet kíván. Számos országban a szülők megkérdezése nélkül népszerűsítenek kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket, tartanak szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat köznevelési intézményekben, mutatnak be kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat, illetve a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat.

Ezzel szemben hazánkban kikérik a szülők véleményét, és minden feltételt biztosítanak nekik ahhoz, hogy megvédjék gyermekeiket. A balliberális kormányokkal ellentétben a nemzeti-polgári adminisztráció nem a nép fölött, hanem a nemzettel együtt kormányoz, és a népakaratnak megfelelően hozza meg a döntéseket. Azzal, hogy a magyar kormány a lakosság kezébe adja a döntést a jövő generációjának neveléséről, ismételten hitet tett a demokrácia, a népszuverenitás és a családok védelme mellett.

– Mi kell ahhoz, hogy érvényes legyen a népszavazás?

– A választópolgárok száma a márciusi adatok szerint 8 222 215 fő. Ez azt jelenti, hogy a referendum érvényességéhez – ami az eredményesség előfeltétele – szükséges érvényes szavazatok száma legkevesebb 4 111 108. Az 1989 óta megtartott referendumok kérdéseire adott érvénytelen válaszok és az összes válasz hányadosa alapján a népszavazási ívek átlagban 2,43 százaléka érvénytelen, tehát valamivel több mint 4,2 millió leadott ívtől prognosztizálhatunk érvényes népszavazást. Az elmúlt hetekben számos baloldali politikus és a nyílt társadalmak eszmerendszerét propagáló NGO buzdított érvénytelen voksolásra, így nagyobb arányban kell számítani érvénytelenül leadott szavazatokra.

Forrás: Magyar Hírlap

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Süti beállítások