A politológus leszögezte, hogy a genderideológia egy totalitárius eszme. Mivel a globalista rendszer már nem képes a korábbi, nyugaton megszokott jóléti rendszert fenntartani, ezért egy totalitárius rendszert alakítanak ki, amely a genderideológián vagy az ukrajnai háborún keresztül ellenőrzés alatt tudja tartani a társadalmat. Ha valaki nem a semleges nemet használja vagy nem szülő egyként beszél az apáról, akkor azt rögtön homofóbnak lehet bélyegezni. A szimbolikus kiállást várják el, és aki nem teszi ki a profilképére, az áruházába, az üzlete kirakatába a szivárványos, valamint az ukrán zászlót, nem a gendernyelvezetet használja, hátrányos megkülönböztetésre számíthat. Kiközösíthetik vagy egzisztenciálisan nehéz helyzetbe hozzák, állapította meg Kiszelly Zoltán.

– Ezeken keresztül lényegében ellenőrzik a társadalmat. A módszer hasonló, mint a kommunistáknál volt, amikor „Szabadság, elvtársak!” kifejezéssel kellett köszönni, és aki Jó napottal köszönt, az rögtön gyanús lett. A globalista ideológiák, mint a klímaszorongás vagy a genderpropaganda, segítik a globalista társadalmak kialakítását – jelentette ki a politológus.

A kiskorúak vagy a gyermekek nemátalakító eljárása szerencsére még ritka, de ami tegnap még vadhajtásnak tűnt, abból mára számos esetben általánosan elfogadott gyakorlat lett, ám az elemző úgy látja, hogy a társadalomra nehezedő agymosás az igazi veszély, mert a kultúripar annyira meg akar felelni az elvárásoknak, hogy néhány éven belül már nem lehet majd az Oscar-díjra nevezni olyan alkotásokat, amelyekben nem jelenik meg pozitívan egy azonos nemű pár. A globalista elvárások olyan megfelelési kényszereket teremtenek, amelyek nemrég még elképzelhetetlenek voltak. A tudatos szellemi rombolás rosszabb, mint egy kirívó példaként megjelenő kiskorú nemátalakítása, mert a felnövekvő nemzedékek szellemi átalakítása veszélyesebb tendencia, mondta Kiszelly Zoltán.

– Igaza volt a kormánynak akkor, amikor azt mondta, hogy a genderideológiát is az európai uniós pénzek kifizetéséhez kötik. Ez nem a huszonhét mérföldkőnél van, hanem a horizontális feljogosító feltételnél, ami a költségvetési forrásokra is vonatkozik és nem csupán az újraindítási alapra. Korábban ezt számos baloldali politikus tagadta. Jól mutatja ezt a lengyel példa, ahol létrehoztak LMBTQ-mentes zónákat, amelyek miatt komoly támadás érte őket, ám hiába vonták vissza, így sem jutnak hozzá az uniós pénzekhez – hívta fel a figyelmet a bizottság eljárásának ellentmondására Kiszelly Zoltán.

Forrás: magyarhirlap.hu