Politikai Iskola

A Századvég Politikai Iskola olyan oktatási tevékenységet végző tudományos központ, amely az elméleti alapösszefüggések oktatását, a gyakorlati készségek, képességek fejlesztését és a társadalmi folyamatok elemzését egyesítő modellt valósítja meg.

A Századvég Alapítvány közel harminc éve arra törekszik, hogy felkészült, a demokratikus politikai kultúra értékei számára elkötelezett politikusi, politikai szakértői generációkat neveljen ki. Az intézmény az új kihívásoknak megfelelő tantárgystruktúrával rendelkezik, amely egyszerre kíván elméleti alapokat és a politikusi, politikai elemzői képességek fejlesztéséhez szükséges gyakorlati ismereteket nyújtani.

A képzések a felsőoktatás részeként, egyetemi együttműködésben valósulnak meg, jelenleg két felsőoktatási intézménnyel: a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a Budapesti Metropolitan Egyetemmel. A képzésben részt vevő hallgatók elsajátíthatják a politikai kommunikációt és a marketing-tanácsadást. Mentoraik segítségével felkészülhetnek a kommunikációs tanácsadói, szakértői, beszédírói, újságírói és politikusi szerepek ellátására. A program lehetőséget kínál eltérő politikai háttérrel és értékrenddel rendelkező személyek közös tanulására, saját informális hálózatuk bővítésére.


Politikai kommunikációs tanácsadó képzés (METU)


Politikai kommunikációs és marketing tanácsadó képzés (BCE)


Alumni

Süti beállítások