Politikai Iskola

A Századvég Politikai Iskola olyan oktatási tevékenységet végző tudományos központ, amely az elméleti alapösszefüggések oktatását, a gyakorlati készségek, képességek fejlesztését és a társadalmi folyamatok elemzését egyesítő modellt valósítja meg.

A Századvég Alapítvány immár 30 éve arra törekszik, hogy felkészült, a demokratikus politikai kultúra értékei számára elkötelezett politikusi, politikai szakértői generációkat neveljen ki. Az intézmény az új kihívásoknak megfelelő tantárgystruktúrával rendelkezik, amely egyszerre kíván elméleti alapokat és a politikusi, politikai elemzői képességek fejlesztéséhez szükséges gyakorlati ismereteket nyújtani.

A képzések a felsőoktatás részeként, egyetemi együttműködésben valósulnak meg, jelenleg egy felsőoktatási intézménnyel: a Budapesti Corvinus Egyetemmel. A képzésben részt vevő hallgatók elsajátíthatják a politikai kommunikációt és a marketing-tanácsadást. Mentoraik segítségével felkészülhetnek a kommunikációs tanácsadói, szakértői, beszédírói, újságírói és politikusi szerepek ellátására. A program lehetőséget kínál eltérő politikai háttérrel és értékrenddel rendelkező személyek közös tanulására, saját informális hálózatuk bővítésére.


Politikai kommunikációs és marketing tanácsadó képzés (BCE)


Alumni

Süti beállítások