ALUMNI

TISZTELT EGYKORI HALLGATÓNK!

Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is a Századvég Politikai Iskola végzett diákjaként köszönthetjük. Intézményünk az alapítása óta eltelt több mint húsz évében arra törekedett, hogy képzésével hatékony és megalapozott szakmai tudást nyújtson minden hallgatójának, annak érdekében, hogy ezt munkájuk, érdeklődési körük, gyakorlati tapasztalatuk során minél szélesebb körben tudják hasznosítani.

Ezt a célt kívánja megerősíteni és tovább szolgálni az idén megalakult Századvég Alumni Klub, melynek elsődleges feladata a kapcsolatteremtés azokkal a hallgatókkal, akik a Századvég Alapítvány és a Metropolitan Egyetem (egykori Budapesti Kommunikációs Főiskola) közös szervezésében abszolváltak politikai kommunikációs tanácsadói képzésünkön.

Célunk egy olyan közösségi program megvalósítása, ahol a tagok az ismeretségek bővítése mellett új kapcsolatokat építhetnek, valamint információt cserélhetnek és meghatározó szakmai együttműködéseket alakíthatnak ki. Bízunk benne, hogy Ön is részese lesz programunknak, mely összekötő és megtartó kapocs lehet a Századvég Alapítvány és valamennyi egykori hallgatónk számára.

Az alumni tagság regisztrációhoz kötött és díjmentes.

A kapcsolattartás megkönnyítése érdekében egy adatbázist működtetünk, legszigorúbban betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit. Ezért adatkezelésünkre az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatban és a vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben foglaltak az irányadóak, azzal az eltéréssel, hogy az adatokat a Századvég Politikai Iskola kezeli, és célja ez esetben az Iskola korábbi hallgatóival való aktív kapcsolattartás, valamint hírlevelek küldése (nyilvántartási szám: NAIH-97381/2016.).

Kérjük, hogy a jelentkezéshez töltse ki az alább található online regisztrációs lapot, hogy programjaink, hírlevelünk és meghívóink mielőbb elérjenek Önhöz is. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kérdőív kitöltésével és adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Századvég Politikai Iskola felhasználhassa azokat a fenti célokra. Adatai törlését bármikor kérheti az Iskola által kezelt adatbázisból.

Reméljük, hogy hamarosan csatlakozik a Századvég Alumni Klubhoz.

További információk

Telefon: +36 1 479 5280

E-mail: iskola@szazadveg.hu

Süti beállítások