ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – ALUMNI

A Századvég Politikai Iskola Alapítvány által alapított Századvég Alumni Klub elsődleges feladata a kapcsolatteremtés azokkal a hallgatókkal, akik az Alapítvány és a Metropolitan Egyetem (egykori Budapesti Kommunikációs Főiskola) közös szervezésében abszolváltak politikai kommunikációs tanácsadói képzésen.

Az Alapítvány célja egy olyan közösségi program megvalósítása, ahol a tagok az ismeretségek bővítése mellett új kapcsolatokat építhetnek, valamint információt cserélhetnek és meghatározó szakmai együttműködéseket alakíthatnak ki.

A tagság: a fentiek értelmében a Századvég Alumni Klub tagjai csak az Alapítvány és a Metropolitan Egyetem közös szervezésében politikai kommunikációs tanácsadói képzésen abszolvált személyek lehetnek.

Az alumni tagság regisztrációhoz kötött és díjmentes. A regisztrációhoz a jelentkezőnek ki kell töltenie a  old.szazadveg.hu/hu/szazadveg-csoport/alapitvany/politikai-iskola/alumni/regisztracio linken található online regisztrációs lapot.

A regisztrációhoz a jelentkező következő adatainak megadására van szükség: a jelentkező neve, címe, valamint e-mail elérhetősége. A jelentkező a regisztrációval elfogadja ezen adatainak kezelését jelen ÁSZF szabályai szerint.

Az előnyök: a Századvég Alumni Klub tagjai regisztrációjukkal közvetlenül értesülhetnek a Századvég Politkai Iskola Alapítvány, valamint a Századvég Alumni Klub programjairól, továbbá megkapják azok hírleveleit és meghívóit a megadott elérhetőségeken. Ezen információkat a tagok a regisztráció megtörténtétől visszavonásukig kapják.

Adatvédelem: az Századvég Politikai Iskola Alapítvány a Századvég Alumni Klub tagjainak fent meghatározott személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai, szervezeti és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Az Adatkezelő adatai

Századvég Politikai Iskola Alapítvány

Cím: 1037 Budapest, Hidegkuti Nándor utca 8-10.

Kapcsolattartó: Makkai Éva

Telefon: +36 1 211 1436

Elérhetőség: iskola@szazadveg.hu

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-97381/2016.

Az adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a Századvég Politikai Iskola korábbi hallgatóival való aktív kapcsolattartás, valamint hírlevelek küldése.

A személyes adatok védelmével és kezelésével kapcsolatos szabályokra egyebekben az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat rendelkezései irányadóak.

A jelen ÁSZF annak közzétételétől hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Századvég Politikai Iskola Alapítvány jogosult az ÁSZF-et egyoldalúan módosítani.

Budapest, 2018. május 25.

További információk

Makkai Éva kapcsolattartó

Telefon: +36 1 211 1436

E-mail: iskola@szazadveg.hu

Süti beállítások