Archívum
Józan ész helyett megfelelés az establishmentnek – ez Brüsszel válságkezelési technikája
#Alapítvány
Miközben Európában egyre mélyebb gazdasági, politikai és társadalmi törésvonalak jelennek meg a különböző típusú válsághelyzetek állandósulása miatt, addig Brüsszel a hosszú távú következményekkel nem törődve, egyes tagországok politikai megleckéztetése révén az egész európai közösség stabilitását teszi kockára. Sümeghi Lórántnak, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány vezető elemzőjének az írása.
A kormány megint az embereket segíti a MOL-ra kivetett extraprofitadóval
#Alapítvány
Az Origónak adott interjúban Ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője a megszüntetett benzinárstopról és a következményekről beszélt.
A magyar kormány békét akar, Brüsszel mindenáron büntetni az oroszokat, bármennyibe is kerül
#Alapítvány
Most nem a válságkezelés, hanem a békepártiság teszi sikeressé a kormány politikáját – mondta el Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója az Origónak adott interjúban. Kiszelly a háborúval kapcsolatban beszélt arról, mi várható télen, mi a helyzet az európai országokban, és miért fontos a kassai V4 csúcs.
Végképp lelepleződött a dollárbaloldal
#Alapítvány
Az újabb hét új leleplezést hozott a dollárbaloldalon, egyértelművé vált, hogy nem csupán Márki-Zay Péter mozgalmát pénzelték a tengerentúlról, hanem további több mint egymilliárd forint szolgálta a pártok kampányát – mondta a Magyar Hírlapnak Kiszelly Zoltán politikai elemző. 
A magyar helyreállítási terv elfogadása a magyar baloldal óriási kudarca
#Alapítvány
Világos üzenete van az Európai Bizottság döntésének, mivel azt teszi nyilvánvalóvá, hogy a magyar kormány képes volt tartani magát a vállalásaihoz és egy ellenséges, kedvezőtlen politikai környezetben is megvédte Magyarország érdekeit, kiváló helyreállítási tervet készített – mondta az Origónak adott interjúban Ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője. Az alkotmányjogász hozzátette: a Bizottság bejelentése a bátor nemzeti politika sikerének és a baloldal jelentős kudarcának is tekinthető.
Süti beállítások