KÜLDETÉS

A Századvég Gazdaságkutató a hazai tanácsadói piac egyik meghatározó szereplőjeként arra törekszik, hogy szaktudásával, tapasztalatával és megközelítésmódjával segítse közigazgatási és piaci ügyfeleit abban, hogy azok tevékenységük során megalapozott szakpolitikai, illetve vállalkozásfejlesztési döntéseket hozhassanak, hozzájárulva ezzel egy jobban, gördülékenyebben működő közigazgatás, valamint egy versenyképes gazdaság kialakításához.

Makrogazdasági, energetikai, klímapolitikai, digitális gazdasági, agrárgazdasági és egészségügy üzletágai mellett a fejlesztéspolitikai tervezésben is széles körű szakértelemmel és tapasztalatokkal rendelkező szakértőkre támaszkodhat. Elemzéseit a Századvég Csoport kutatói kapacitása kiválóan kiegészíti, mellyel együtt a hazai piacon egyedülálló segítséget tud nyújtani ügyfelei felmerülő kihívásaira.

A Századvég Gazdaságkutató szaktudásával rendre segíti a kormányzati, önkormányzati és piaci ügyfeleit egyaránt. 2020-ban a Reuters a makrogazdasági csoport részére ítélte oda a legpontosabb 2019-es árfolyam-előrejelzésekért járó különdíját. A Századvég Csoport kutatói csapata az ESOMAR-hálózat tagia.  

Süti beállítások