AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEKCIÓ

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. különösen fontosnak tartja az eddigi üzletágak mellett új területek megjelenítését is. Így került sor egyelőre még nem üzletági szerepben az agrár- és vidékfejlesztési szekció kialakítására.

A műhely célként elsősorban olyan feladatok elvégzését tűzte ki, melyek a szoros értelemben vett agrár- és vidékfejlesztési kérdések mellett – azokon túlmutatóan – a szakterület társadalmi és gazdasági beágyazottságát, szinergiáit vizsgálják. Ezen okból kifolyólag az agrár- és vidékfejlesztési terület szorosan együtt dolgozik a Századvég csoport különböző üzletágaival, valamint közigazgatási és gazdasági szereplőkkel.

A kutatóműhely szakpolitikai termékei legnagyobb részt kiterjednek a méréseken alapuló elemzésekre, hatástanulmányokra, valamint a klasszikus tanácsadói tevékenységre is.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a vidékfejlesztési és agrárpolitikai kérdések vizsgálatára mutatkozik szakmai igény, a vidékfejlesztés kérdéseinek feltérképezését a Századvég a jövőben is feladatának tekintheti.

Üzletágvezető: Schultz Gábor

Elérhetőség: schultz [kukac] szazadveg.hu

Süti beállítások