CYBERSEC Európai Kiberbiztonsági Fórum 2018A Századvég Alapítvány 2018-ban immár harmadik alkalommal vállal szerepet intézményi védnökként a lengyelországi CYBERSEC Európai Kiberbiztonsági Fórumon.


A CYBERSEC egy 2015-ben indított, évente megrendezésre kerülő szakpolitikai konferencia, melynek fő témája a kiberbiztonság stratégiai kihívásai. A kezdeményezés Közép- és Kelet-Európában egyedi, Európa-szerte pedig az öt legnagyobb kiberbiztonsági esemény közé tartozik. A CYBERSEC küldetése, hogy megépítse a kölcsönös bizalom alapjait, és hogy egy jobb jövő érdekében új lehetőségekké alakítsa az aktuális kihívásokat.

A Fórum előadói és résztvevői között évről évre megtalálhatóak világszínvonalú kiberbiztonsági szakértők, véleményvezérek, politikai döntéshozók, kormányzati tisztségviselők, nemzetközi NGO-k, vezető sajtóorgánumok és a magánszektor vezetői a világ minden tájáról.

A Kosciuszko Intézet szervezésében és a lengyel kormány támogatásával megvalósuló eseményre 2018. október 8-9-én kerül sor a krakkói ICE Rendezvényközpontban. A CYBERSEC Európai Kiberbiztonsági Fórum mindkét napján izgalmas és inspiráló előadásokat és panelbeszélgetéseket hallgathatnak meg a résztvevők, melyek során jelentős európai vezetők osztják meg véleményüket a kiberbiztonság legsürgetőbb kihívásairól.

A CYBERSEC kiemelt előadói: Sorin Ducaru nagykövet, a Hudson Institute vezető kutatója, a NATO egykori új típusú biztonsági kihívásokkal foglalkozó főtitkárhelyettese; Melissa Hathaway, a Hathaway Global Strategies elnöke, George W. Bush és Barack Obama adminisztrációjának korábbi kiberbiztonsági tanácsadója; Sir Julian King, az EU biztonsági unióért felelős biztosa; Antonio Missiroli, a NATO új típusú biztonsági kihívásokkal foglalkozó főtitkárhelyettese; Christopher Painter, az amerikai külügyminisztérium egykori kiberügyi koordinátora; Steven Wilson, az EUROPOL Európai Kiberbűnözési Központjának vezetője.

 

Szíves figyelmükbe ajánljuk a konferenciát, melyre a következő linken lehet regisztrálni: https://cybersecforum.eu/en/krakow/registration/

További információkat a Fórum honlapján talál: https://cybersecforum.eu/en/krakow/

 

Twitter: @CYBERSECEU
https://twitter.com/CYBERSECEU

Facebook: @European Cybersecurity Forum – Cybersec
https://www.facebook.com/cyberseceu/

Event page: @4th European Cybersecurity Forum – Cybersec 2018
https://www.facebook.com/events/230422777790588/

LinkedIn: @European Cybersecurity Forum - CYBERSEC
https://www.linkedin.com/showcase/european-cybersecurity-forum---cybersec-eu/