Keresés

Találatok

A V4-ek az erős nemzetállami keretek és a családok támogatása mellett állnak
#Alapítvány
Jelen elemzés a Századvég Európa Projekt nevű közvélemény-kutatásán alapul, és annak járt utána, hogy a visegrádi együttműködés polgárai hogyan vélekednek az Európai Unió jövőjéről, az illegális migráció kezeléséről, valamint a családok támogatásáról illetve a gyermekvállalás ösztönzéséről.
Kiút a szegénységből
#Gazdaságkutató
Miután Magyarország – moderált infláció, alacsony államháztartási és fizetési mérleg hiány mellett – 2019-ben befogta Szlovákiát és visszaelőzte Lengyelországot az egy főre jutó GDP alapján, viszonylag kevés tér maradt az Orbán kormány gazdaságpolitikájának kritikájára.
Mi történt a háztartások vagyoni helyzetével a vírusválság alatt?
#Gazdaságkutató
Az MNB megjelentette a 2020 IV. negyedévéről szóló előzetes, a háztartások vagyoni helyzetének alakulásáról szóló adatokat.
Visszaüthet a demokratákra, hogy Trumpot nem tudták végleg likvidálni
#Alapítvány
Donald Trump volt amerikai elnök alkotmányos felelősségre vonása a demokrata elit számára egy olyan kötelezően teljesítendő feladat volt, amelyen keresztül elérhették volna a valódi céljukat, mely szerint Trump soha többé ne indulhasson egyetlen elnökválasztáson sem, ráégetve ezáltal a politikai hullák billogját...
Megjelent a Magyarország 2021 tanulmánykötet
A Századvég Kiadó gondozásában megjelent a Magyarország 2021 - Társadalom, gazdaság és politika napjainkban című tanulmánykötet.
Süti beállítások