Keresés

Találatok

Karácsony Gergely elutasítottsága magasabb, mint a baloldali összefogásé
#Alapítvány
2020 decemberében jelentették be a balliberális pártok, hogy a jövő évi országgyűlési választásokon közös listával, illetve közös kormányfő-jelölttel és képviselőjelöltekkel kívánnak indulni...
Új lendületet nyerhet az Osztrák Szabadságpárt
#Alapítvány
A bevándorlásellenes Osztrák Szabadságpárt új vezetővel és új lendülettel kíván a Sebastian Kurz vezette osztrák koalíciós kormány legfőbb kihívójává válni. Herbert Kickl belügyminiszterként már bizonyította, hogy a határok megvédéséért folytatott küzdelemben nem ismer kompromisszumot.
Amerikai félidős választások – a Biden-adminisztráció mozgástere a tét
#Alapítvány
A következő félidős voksolásig már csak 15 hónap van hátra, melynek jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni, mivel a jelenlegi Biden-kormány elveszítheti támogatását mind a képviselőházban, mind a szenátusban.
10 oltásellenes közszereplő, akik veszélyeztetik az eredményes védekezést
#Alapítvány
Magyarország elmúlt másfél éve a koronavírus elleni küzdelem jegyében telt. A következetesen végrehajtott oltási tervnek, – az uniós vakcinahiány ellensúlyozásaként – a Szputnyik V és a Sinopharm oltóanyagok beszerzésének, valamint nem utolsó sorban a lakosság fegyelmezettségének köszönhetően hazánk vissza tudta szorítani a járvány harmadik hullámát...
A brüsszeli klímaadó valódi célja nem a környezet védelme
#Gazdaságkutató
Az új, háztartásokat sújtó környezeti adó mögötti elsődleges hajtóerő nem a klímavédelem, hanem Brüsszel hatáskörének bővítése. Az előterjesztett központi szabályozási eszköz környezetvédelmi hatása csekély, azonban új jogköröket és saját bevételi forrásokat biztosíthat az európai intézmények számára.
Süti beállítások