Keresés

Találatok

Két évtizeddel Irak után sem tanult semmit Washington
#Alapítvány
Húsz évvel ezelőtt döntő szerepet vállalt a Nyugat önjelölt vezetőjeként az USA katonai és politikai elitje abban, hogy kifejezetten rövidtávú stratégiai célok mentén egy távoli geopolitikai küzdelembe beavatkozzon.
A kommunista időkre emlékeztet a genderpropaganda
#Alapítvány
Megdöbbentő, hogy eddig már kilenc európai ország és az Európai Parlament csatlakozott az Európai Bizottság által a magyar gyermekvédelmi törvény ellen kezdeményezett perhez. Kiszelly Zoltán politológus arról nyilatkozott, hogy mi motiválhatta az érintett országokat, amikor erről döntöttek.
Miért hallgatnak Gyurcsányék a baloldal felháborító pedofilügyeiről?
#Alapítvány
A baloldal továbbra is mélyen hallgat az elmúlt hetek pedofilbotrányai kapcsán, ráadásul úgy, hogy az LMP volt politikusáról kiderült, hogy egy 13 éves kisfiút kényszeríthetett orális szexre. Arról, miért lapít a baloldal és milyen büntetésre számíthat a pedofil politikus, illetve mit hozhat el egy gyermekvédelmi törvénymódosítás, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt, a Századvég Alapítvány jogi szakértőjét kérdeztük. A szakértő szerint a baloldal sértett, és továbbra is csak a hatalom érdekli őket, a gyermekvédelem ügye sem készteti őket arra, hogy változzanak, és kiálljanak a valódi értékek mellett.
Megdöbbentő pedofilesetek
#Alapítvány
Az elmúlt hetekben előkerült ügyek nyomán egyértelmű, hogy a társadalom jelentős többsége szigorítást vár a pedofil-bűncselekmények elkövetőivel szemben. A nyugati politikai elitek és a globalista, nem kormányzati „jogvédők” által felhígítani kívánt gyermekvédelem kérdésében egy friss felmérés szerint a magyarországi megkérdezettek mintegy hetven százaléka mindenképpen szigorúbb szabályozást követel.
Süti beállítások