Keresés

Találatok

Brüsszel elhibázott szankciói miatt újabb megszorítások lesznek Európában
#Alapítvány
Az elhibázott uniós szankciós politika egyértelműen veszélybe sodorja az európai lakosság energiabiztonságát, így folyamatos megszorításokra és további áthárításokra lehet számítani – mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az Origónak adott interjúban. A Századvég Alapítvány jogi szakértője megjegyezte, hogy Európa gyakorlatilag a saját vesztébe rohan.
Mikor jöhet Magyarországra Donald Trump? Kiszelly Zoltán válaszol
#Alapítvány
Orbán Viktor jó kapcsolatot ápol Donald Trumppal, a volt amerikai elnök, viszonozva a magyar kormányfő egyesült államokbeli látogatását, akár még hazánkba is eljöhet. Kiszelly Zoltánt, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatóját kérdezte a Blikk.
Orbán Viktor dallasi szavai nagy sikert arattak Amerikában
#Alapítvány
Orbán Viktor Dallasban, a CPAC-en elmondott nyitóbeszéde egyértelműen nagy sikert aratott az amerikai konzervatívok körében - állapította meg lapunknak nyilatkozva Kiszelly Zoltán politológus, aki azt is kiemelte, a miniszterelnök ellenfelei láthatóan zavarban is vannak, mert még nem találtak fogást a szavain.
Great Again – trumpi örökség és jövő
#Alapítvány
Donald Trump július 26-án a volt kampánymenedzserei által alapított agytröszt, az America First Policy Institute washingtoni konferenciájának végén feltételes módban beszélt újraindulásának lehetőségéről a 2024-es elnökválasztáson. Egyúttal élesen kritizálta az elmúlt másfél év Biden-kormányzását, a gazdaságpolitika, az infláció és különösen a migráció és a biztonság területén mutatott eredménytelenség miatt.
A Zöldekkel együtt bukhat el a német energiafordulat
#Alapítvány
Az Oroszországot célzó, ám mégis Európát sújtó szankciók hatására totális hátraarc vár Németországra az energiafordulat ügyében, amelyet sokévnyi, és kitartó manipuláció útján nyomtak le a Zöldek a német emberek, majd a Merkel-kabinet torkán.
Süti beállítások