Keresés

Találatok

Jakab Péter és szeretője otthagyja a Jobbikot
#Alapítvány
Molnár esetleges kizárása kiváló „casus bellit" jelenthetne Jakab Péternek a Jobbikkal való végleges szakításra, egy esetleges új politikai párt megalapítására – jelentette ki az Origónak adott interjúban Erdős Gergely.
Az elnök egészségi állapota és a végrehajtó hatalom
#Alapítvány
A napokban jelent meg a hír, hogy az amerikai elnök koronavírusos, illetve hogy időközben gyógyultnak lett nyilvánítva. Mégsem ez a fő probléma Joe Biden egészségi állapotával, egyre több jel utal ugyanis arra, hogy az érintett egyre komolyabb mentális kihívásokkal küzd. Ezzel is összefüggésben lehet, hogy a The New York Times és a Siena College felmérése alapján a regisztrált demokrata szavazók 64 százaléka azt akarja, hogy a következő választáson ne a jelenlegi elnök induljon.
Amerikai hátszéllel váltana ellenzéket Márki-Zay Péter
#Alapítvány
Márki-Zay Péter az ellenzékváltó hangulatot meglovagolva akarja kiütni a nyeregből Gyurcsány Ferencet, ehhez pedig az amerikai, globalista sajtó szekundál neki – vélekedett lapunknak Kiszelly Zoltán arról, hogy a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje a napokban durván nekirontott a DK elnökének. A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint ugyanakkor a jelenleg pártnélküli hódmezővásárhelyi polgármester aligha éri el célját, miközben a készülődést hangoztató Gyurcsány bebetonozza magát a baloldal vezetőjeként.
Orbán amerikai meghívása nagyon zavarja ellenfeleit
#Alapítvány
Tudatosan magyarázták félre a baloldali médiumok és politikusok Orbán Viktor tusványosi beszédét – jelentette ki lapunknak nyilatkozva Kiszelly Zoltán politológus, aki arról is beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc miért is aktivizálta magát látványosan az elmúlt héten.
Az idő nekünk dolgozik
#Alapítvány
A rezsicsökkentés és a katatörvény módosításainak bejelentése stabilizálta a forintot, hiszen ezek zárják a kiadások és a bevételek közötti ollót. A kormány jelzést akart küldeni a nemzetközi piacoknak, ezért kellett gyorsan bevezetni a változtatásokat – mondta a Demokratának Kiszelly Zoltán politológus, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója.
Süti beállítások