KÉPZÉSEK


A Budapesti Civil Információs Centrum 2018-as egynapos, ingyenes képzései budapesti civil szervezetek képviselői számára:

 

FORRÁSSZERZÉS ÉS FORRÁSTEREMTÉS

A képzés fő célja: a civil szervezetek forrásainak és forrásterületeinek növelése, az eszköztár, a hatékonyság és a tudatos kommunikáció fejlesztése, különböző forrásteremtési technikák bemutatása, stratégiaalkotás, alternatív forrásteremtési lehetőségek feltérképezése.

Forrásszerzés és forrásteremtés képzési alkalom
Dátum Időtartam Jelentkezési lap
2018. október 6. (szombat) 8:30–16:30 Forrásszerzés és forrásteremtés képzés jelentkezési lap 20181006

 

PROJEKTMENEDZSMENT

A képzés fő célterületei: a civil szervezetek életében megjelenő pályázati és egyéb projektek sikeres megvalósításához kapcsolódó projektmenedzsment ismeretek gyakorlati formába történő átültetése, projektek indítása, nyomon követése, zárása, projektmonitoring és kontrolling.

Projektmenedzsment képzési alkalom
Dátum Időtartam Jelentkezési lap
2018. október 2. (kedd) 8:30–16:30 Projektmenedzsment képzés program jelentkezési lap 20181002

 

PÁLYÁZATÍRÁS ALAPKÉPZÉS

A képzés fő célja: a pályázatírási technika és a pályázáshoz szükséges alapszintű ismeretek elsajátítása, a pályázati rendszerek használata a gyakorlatban, a fogalmak értelmezése, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek való megfelelés, a költségvetés megtervezése és az elszámolások elkészítése kifejezetten a NEA éves működési és szakmai pályázataival a fókuszban.

Pályázatírás képzési alkalmak
Dátum Időtartam Jelentkezési lap
2018. november 17. (szombat) 8:30–16:30 Pályázatírás alapképzés jelentkezési lap 20181117_20181124
2018. november 24. (szombat) 8:30–16:30

 

A képzések tartalmáról bővebb információ a jelentkezési lapokon olvasható!

 

Részvételi szándékát a fent letölthető jelentkezési lapokon az összes kért adat (adatlap, szervezetleírás/projektleírás és statisztikai lap) kitöltésével jelezze felénk, aláírás után scannelt vagy lefotózott formában a cic@szazadveg.hu címre elküldve. A regisztrációnál a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe. Csak azon jelentkezőknek biztosított a képzésen való részvétel, akik számára a visszaigazoló emailt elküldtük!

Képzéseink limitált létszámmal futnak, emiatt egy szervezettől csak egy képviselőt tudunk fogadni.


A Budapesti Civil Információs Centrum tevékenysége és programjai a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósulnak meg a CIC-19-0005 azonosító számú pályázat keretében.