KÉPZÉSEK


A Budapesti Civil Információs Centrum 2019-es egynapos, ingyenes képzései budapesti civil szervezetek képviselői számára:

 


IDŐGAZDÁLKODÁS

A képzés célja, hogy hozzásegítse a részvevőket az egyéni és szervezeti céljaik összehangolására, tervezésére, feladataik rangsorolására és azok delegálásának szabályaira.

Időgazdálkodás képzési alkalom
Dátum Időtartam Jelentkezési lap
2019. november 19. (kedd) 08:30–16:00 Időgazdálkodás képzési alkalom jelentkezési lap 20191030

 

PREZENTÁCIÓS KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

Az általános ismeretanyag átadásán túl a képzés célja, hogy hozzásegítse a részvevőket a saját eredményes prezentációs stílus megtalálásához.

Prezentációs készségfejlesztés képzési alkalom
Dátum Időtartam Jelentkezési lap
2019. november 21. (csütörtök), 08:30–16:00 Prezentációs készségfejlesztés képzési alkalom jelentkezési lap 20191030

 

 

A képzések tartalmáról bővebb információ a jelentkezési lapokon olvasható!

 

Részvételi szándékát a fent letölthető jelentkezési lapokon az összes kért adat kitöltésével jelezze felénk, aláírás után scannelt vagy lefotózott formában a cic@szazadveg.hu címre elküldve. A regisztrációnál a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe. Csak azon jelentkezőknek biztosított a képzésen való részvétel, akik számára a visszaigazoló emailt elküldtük!

Képzéseink limitált létszámmal futnak, emiatt egy szervezettől csak egy képviselőt tudunk fogadni.


A Budapesti Civil Információs Centrum tevékenysége és programjai a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósulnak meg a CIC-20-0005 azonosító számú pályázat keretében.