KARRIER


AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATOK


GYAKORNOKOT KERES A SZÁZADVÉG GAZDASÁGKUTATÓ ZRT.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. makrogazdasági kutatócsoportja az elemzői munka iránt érdeklődő gyakornoki munkatársakat keres.

 

További információk


GAZDASÁGKUTATÓ, MAKROGAZDASÁGI KUTATÓCSOPORT: KÖZGAZDASÁGI ELEMZŐ

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. makrogazdasági kutatócsoportja az elemzői munka iránt érdeklődő munkatársakat keres közgazdasági elemző munkakörbe.

 

További információk


GAZDASÁGKUTATÓ, MAKROGAZDASÁGI KUTATÓCSOPORT: ELEMZŐ GYAKORNOK

A munkavégzés során megismerheted Magyarország és a régió makrogazdasági folyamatait, elmélyülhetsz egy-egy makrogazdasági témában és tapasztalatot szerezhetsz makrogazdasági és üzleti elemzések készítésében. Betekintést nyerhetsz a makrogazdasági előrejelzés elkészítésébe és hatástanulmányok készítésébe is. Munkavégzésed során amellett, hogy lehetőséged lesz egy-két témakört (például inflációs folyamatok, GDP) részletesen is megismerni, a legkülönbözőbb elemzési és tanácsadási feladatokban vehetsz majd részt.

 

További információk 


GAZDASÁGKUTATÓ, DIGITÁLIS GAZDASÁG ÜZLETÁG: TANÁCSADÓ GYAKORNOK

A munkavégzés során betekintést és valós tapasztalatokat nyerhetsz kiemelkedő IKT vonatkozású és egyéb, a hazai gazdasági életet meghatározó projektek teljeskörű lebonyolításával kapcsolatban, melyek során a kreativitásod és saját ötleteidet is kamatoztathatod. A feladatok során az irodai munkavégzés mellett jelentős hangsúlyt élvez a projektmenedzsment tevékenységből adódó személyes kapcsolatok (interjúk, tárgyalások, egyeztetések) kezelése is. Az előbbieken felül lehetőséget nyújtunk saját projektjavaslataid kibontakoztatására is, melyek a hazai gazdasági élet fellendítését hivatottak támogatni.

 

További információk 


Gazdaságkutató: Tudományos munkatárs – makrogazdasági elemző