Karrier

Csatlakozz a Századvég csapatához!

Munkatársaink szakmai fejlődését izgalmas feladatokkal igyekszünk segíteni, és fontosnak tartjuk, hogy egy támogató munkahelyi környezet megteremtésével járuljunk hozzá céljaik eléréséhez a karrier és a magánélet területén egyaránt. Ezért várjuk jelentkezésedet nyitott pozíciónkra akkor is, ha részmunkaidős állást keresel, esetleg kisgyermek mellett vállalnál munkát.

KIK VAGYUNK?

Nyitott pozíciók

BudapestTeljes munkaidő

Kiadói koordinátor – Századvég Kiadó

A Századvég Kiadójának csapatába keresünk tapasztalt kiadói koordinátort. Könyvkiadási projektmenedzsmentért, beleértve a könyvkiadási folyamatokat a kezdetektől a kész termékig. Kapcsolattartás a szerzőkkel, szerkesztőkkel, tervezőkkel, irodalmi ügynökségekkel. Az új könyv projektek menedzselése, szerzői szerződések kezelése, költségvetési tervek kidolgozása, a kiadási határidők felügyelete. A könyvek promóciójában, értékesítésben való részvétel.

Jelentkezz nyitott kiadói koordinátor pozíciónkba!

Téged keresünk, ha:

 • Felsőfokú végzettséggel rendelkezel.
 • Tapasztalatod van projektek koordinálásában, szívesen végzel és fejlesztesz adminisztrációs, szervezési feladatokat, folyamatokat.
 • Érdekelnek a könyvkiadással kapcsolatos projektek és a kulturális folyamatok.
 • Gyorsan tanulsz és rendszerben gondolkodsz.

Junior

BudapestTeljes munkaidő

Junior kutató – Társadalmi Folyamatok Kutatóintézet

Társadalmi kutatásokkal foglalkozó csapatunk széleskörű szakmai megközelítéssel vizsgálja, és tanácsadói munkája során mind az állami mind a piaci szektor döntéshozói számára nyújt szolgáltatásokat. Kiemelt kutatási területei közé tartozik a privatizáció kárpótlás kapcsolata, a szocialista rendszer aspektusai.

Téged keresünk, ha:

 • MA végzettséget szereztél szociológus vagy történelem szakon.
 • Érdekelnek a gazdasági-társadalmi, kulturális folyamatok.
 • Gyorsan tanulsz és rendszerben gondolkodsz.

Gyakornok

BudapestRészmunkaidő

Gyakornok – Társadalmi Folyamatok Kutatóintézet

Társadalmi kutatásokkal foglalkozó csapatunk széleskörű szakmai megközelítéssel vizsgálja, és tanácsadói munkája során mind az állami mind a piaci szektor döntéshozói számára nyújt szolgáltatásokat. Kiemelt kutatási területei közé tartozik a privatizáció kárpótlás kapcsolata, a szocialista rendszer aspektusai.

Jelentkezz nyitott gyakornoki pozíciónkba!

Téged keresünk, ha:

 • Legalább alapfokú másodéves vagy felsőfokú szociológiai és/vagy közgazdasági tanulmányokat folytatsz, vagy nemrég végeztél.
 • Érdekelnek a gazdasági-társadalmi, kulturális folyamatok.
 • Gyorsan tanulsz és rendszerben gondolkodsz.

Gyakornok

BudapestRészmunkaidő

Gyakornok – Társadalomkutatás Üzletág

Piackutatással és társadalmi folyamatok vizsgálatával foglalkozó csapatunk e két önmagában is jelentős területet széleskörű szakmai megközelítéssel vizsgálja, és tanácsadói munkája során mind az állami mind a piaci szektor döntéshozói számára nyújt szolgáltatásokat. Kiemelt kutatási területei közé tartozik a társadalmi és földrajzi mobilitás, ifjúság, időskorú népesség, kultúrafogyasztás, közlekedés, értékrend, turizmus, szakpolitikák, biztonság, EU, család, lakossági és vállalati konjunktúraérzet, anyagi helyzet és életszínvonal, egészségügy, identitáskutatás, valamint piackutatás számtalan területen.

Téged keresünk, ha:

 • alapfokú másodéves vagy felsőfokú szociológiai és/vagy gazdasági tanulmányokat folytatsz, vagy nemrég végeztél,
 • érdekelnek a gazdasági-társadalmi, kulturális folyamatok,
 • gyorsan tanulsz és rendszerben gondolkodsz.

Szenior

BudapestTeljes munkaidő

Makrogazdasági modellező

A Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Makrogazdasági Üzletága az modellezői munka iránt érdeklődő makrogazdasági vagy pénzügyi modellező munkatársat keres.

Gyakornoki program

Hosszú távú karrierlehetőség a Századvégnél!

Olyan a társadalom-, a gazdaság- vagy a bölcsészettudomány területén felsőfokú tanulmányaikat folytató fiatalokat várunk csapatunkba, akik hosszútávú karrierlehetőséget keresnek a kutatói, tanácsadói piacon. A társadalmi és piaci alapkutatásokra támaszkodó elemzői és tanácsadói feladatok ellátásához kreatív gondolkodásra, kiemelkedő analitikus képességekre és csapatmunkára van szükség. A Századvégnél ezeket a képességeket kamatoztathatod pályakezdőknek kínált gyakornoki vagy junior pozícióinkban.

Ha érdekel az elemzői munka és szívesen elmerülsz a gazdaság- vagy a társadalomtudományokban, akkor köztünk a helyed! Értékes tapasztalatokat szerezhetsz piac- és közvélemény-kutatási területein, és elsajátíthatod a nagy kutatási adatbázisok feldolgozásának klasszikus és modern módszereit. Tanácsadó csapatunkhoz csatlakozva egy-egy iparág vonatkozásában szerezhetsz mélyebb ismereteket és tapasztalatokat a szakpolitika és a vállalkozásfejlesztés területein.

 • Gyakornoki programunkhoz bárki csatlakozhat, aki nappali vagy levelező tagozaton aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik valamely felsőoktatási intézményben. 
 • A gyakornoki programhoz való csatlakozásnak nem előfeltétele a szakmai tapasztalat.
 • Küldd el nekünk önéletrajzod és motivációs leveledet!

Teljes munkaidőben és részmunkaidőben is csatlakozhatsz programunkhoz. Vezetőddel egyeztetve rugalmasan oszthatod be az idődet, így nem kell attól tartanod, hogy munkahelyi elfoglaltságaid ne volnának összehangolhatók az egyetemi előmeneteleddel.

Gyakornoki munkád teljesítéséről hivatalos igazolást kaphatsz.

Amennyiben szakdolgozatodat gazdaság- vagy társadalomtudományi témában írod, biztosítunk neked külső konzulenst!

Gyakornokainkat piacképes óradíjért foglalkoztatjuk.

Miért jó a Századvégnél dolgozni?

A Századvégben találkozik egymással a tudomány, a politika és a piac. Engem mindhárom terület nagyon érdekel, ezért ez a legideálisabb munkahely a számomra.

Olivér csaknem tíz éve dolgozik a Századvégnél. 2014-ben gyakornokként érkezett az Energetika Üzletághoz, majd diplomái megszerzését követően 2017-től kutatóként folytatta munkáját. Oktatói és tanácsadói tevékenysége mellett rendszeresen jelennek meg publikációi hazai és nemzetközi tudományos szaklapokban. 2019-től a Századvég Energia- és Klímapolitika Üzletágának vezetője. 2020 óta aktív szerepet vállal a közéletben azzal a céllal, hogy az energetika, klímapolitika és gazdaság területén szerzett ismereteit a széles közönséggel is megoszthassa. Kutatási és oktatási tevékenysége elismeréseként 2023-ban a Wekerle Sándor Kárpát-medencei Gazdasági-díj junior fokozatának díjazottja lett.

Regisztráció

Registration

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Frissítettük feltételeinket