Rendezvények

Korábbi rendezvények

2023. november 29.

Hortay Olivér – Fűrész Gábor:
Egy új hidegháború küszöbén

Egyre több jel utal arra, hogy az orosz–ukrán háború 2022-es kirobbanásával egy globális gyáva nyúl játék vette kezdetét, amelyben az USA a feltörekvő nagyhatalommal, Kínával méri össze erejét. A kialakult helyzet több, korábban megingathatatlannak vélt mítoszt is megdöntött. Ez a könyv azt a három legfontosabbat mutatja be, amelyek az elmúlt évtizedekben a legnagyobb hatást gyakorolták a társadalmi folyamatokra, illetve amelyek a leginkább meginogtak az orosz–ukrán konfliktus és – tágabb értelemben – a kibontakozó új hidegháború során.

Itt az ideje elengedni a bukott mítoszokat, az üres álmokat, szembenézni az új geopolitikai realitásokkal és megvédeni saját közösségeinket, értékeinket és érdekeinket. A kötetben megfogalmazott gondolatokat a szerzők – Hortay Olivér és Fűrész Gábor – osztják meg a résztvevőkkel.

A beszélgetés élőben követhető az egyik szerző, Hortay Olivér Facebook-oldalán (facebook.com/dr.hortay.oliver)

Maradjon tájékozott

Kapja meg elsőként kutatásainkat, üzleti tanácsainkat és híreinket

Regisztráció

Registration

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Regisztráció

Frissítettük feltételeinket