Alvino-Mario Fantini

főszerkesztő
European Conservative

Alvino-Mario Fantini a negyedévente megjelenő The European Conservative című folyóirat főszerkesztője és egyben a folyóiratot megjelentető brüsszeli, budapesti és bécsi irodában működő médiavállalat vezetője.

Művészként, szerkesztőként, újságíróként és kiadóként Mario élete nagy részében bohém, ellentmondásos és kívülálló volt – soha nem tudott igazán „beilleszkedni”. Ennek következtében (akadémiai és szakmai környezetben egyaránt) komoly tapasztalatokat szerzett a „politikai korrektség”, a „woke-izmus” és egyéb kulturális jelenségek terén. Ez különösen érzékennyé tette őt az önkényes szabályokkal, a bürokráciával, a dehumanizáló előírásokkal és a totalitárius politikai projektekkel szemben.

A Dartmouth College-ban végzett, számos rangos ösztöndíj nyertese és számos (csak csekély mértékben hasznosítható) egyetemi diplomája van.

A Philadelphia Society, a Mont Pelerin Society, a londoni Johnson Society és a Vanenburg Society tagja, jelenleg a Russell Kirk Center és az Abigail Adams Institute nem rezidens ösztöndíjasa.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Frissítettük feltételeinket